tag:blogger.com,1999:blog-6659235839011258325.post140988343114642950..comments2023-10-26T16:52:53.073+03:00Comments on Doi și un "SFERT" ... la masă: Chiftele cu cașcavalIrinahttp://www.blogger.com/profile/06331886228765995886noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6659235839011258325.post-28301703912379902182010-07-15T10:15:27.816+03:002010-07-15T10:15:27.816+03:00Mulţumesc pentru ponturi, Florian!
Eşti o comoară...Mulţumesc pentru ponturi, Florian!<br /><br />Eşti o comoară la ... blogul omului :))!Irinahttps://www.blogger.com/profile/06331886228765995886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6659235839011258325.post-29303092904677598232010-07-15T10:10:49.701+03:002010-07-15T10:10:49.701+03:00Nu mai cumpăra gen Reggiano sau mai ştiu eu cum ga...Nu mai cumpăra gen Reggiano sau mai ştiu eu cum gata ambalat (triunghi d-ăla micu...) că e enorm de scump.<br />Pe la unele supermarketuri (sigur la Gima) au parmezan la calup, mult mai ieftin şi mai bun!!!<br />Dacă mergi la un restaurant italienesc (io mai fac şi d-astea) te duci cu sărumâna şi îi rogi să-ţi vândă parmezan...e în jur de 60-70 de lei kilogramul! Oricum nu cumperi mult că nu se consumă repede...Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6659235839011258325.post-106653384711629292010-07-15T08:12:05.732+03:002010-07-15T08:12:05.732+03:00Mulţumesc, Florian, pentru idei.
Cu pesmetul voi î...Mulţumesc, Florian, pentru idei.<br />Cu pesmetul voi încerca. Nu am ştiut.<br /><br />Cu parmezanul însă ... Iau destul de rar pentru că nu îmi place decât cel italienesc, bucată compactă la care asud eu răzuind. Variantele româneşti nu prea îmi surâd. Iar acela este foarte scump. Când mi-e poftă tare de lasagna şi fac acasă, atunci mă îndur să cumpăr :). În mod clar nu l-aş pune la chiftele :)).Irinahttps://www.blogger.com/profile/06331886228765995886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6659235839011258325.post-18379884539661123142010-07-14T21:58:18.253+03:002010-07-14T21:58:18.253+03:00Încearcă cu parmezan (dar să nu cumperi din acela ...Încearcă cu parmezan (dar să nu cumperi din acela gata ras că nu e bun...) şi înlocuieşte la chiftele pâinea înmuiată cu pesmet! Cam 3 linguri cu pesmet în loc de o felie mare de pâine...ies mai pufoase şi poţi să pui şi puţin mai mult ou că o să-l absoarbă pesmetul...<br />Îmi place că faci mâncare sănătoasă...nu de regim...şi e foarte bine pentru că numai asta are gust!<br />Dă-i bătaie!Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.com