De la MAMA citire

De la MAMA citire:

"Dacă încerci, ai două şanse. Dacă nu, nu ai niciuna."

Căutați pe acest blog

luni, 18 mai 2009

Crutoane "de casă"


Le zic "de casă", cu ghilimele, pentru că sunt făcute cu pâine toast din comerț. Pâinea pe care o fac eu acasă nu e utilizabilă la așa ceva din cauza formei.
Așadar, pentru o tură de mâncare, fie ea salată, fie supă cremă de ... orice (legume), folosesc:
  • 4 felii de pâine toast
  • 20 gr de unt
  • oregano
Într-o tigaie cu capac pun untul la topit la foc foarte mic, cel mai mic.
După ce e topit, pun oregano și amestec bine, apoi arunc în luptă și pâinea tăiată cuburi.
Amestec bine la început și pun capacul, apoi din când în când le mai amețesc acolo să nu se ardă doar pe o parte :).
Le preferăm celor din comerț pentru că nu sunt la fel de tari.





UPDATE

Acum pot şterge ghilimelele de la "de casă". Am făcut pâine de casă (v. UPDATE de aici) şi crutoane din ea.
Foarte bune.

Niciun comentariu:

OFF Topic - interesant

Fobii din comunism

Neaşteptat

Revoluţia produselor ecologice

Vreţi să ştiţi cam ce se fură în România în fiecare zi? Încercaţi aici.
A apărut o eroare în acest obiect gadget