
Absolut nimic spectaculos.
O bucată de pulpă de vită (cam 200 gr avea) a aterizat în 1,5l de apă și o linguriță de sare.
Din ceea ce se vede în poza aceasta

am tăiat cubulețe ceapa, morcovul, țelina, păstârnacul și ardeiul și le-am pus la călit în două linguri de ulei.

Am tăiat cuburi cartofii și dovlecelul și le-am adăugat. Încă vreo 20 de minute.
În același timp, am decojit și am tăiat cubulețe roșia. Am pus-o la fiert cu 500 ml de borș, cu sare, piper și puțin leuștean tocat.

Am bătut bine un ou.
După cele 20 de minute de la adăugarea cartofilor, si borșul fiersese. L-am turnat în ciorbă, am lăsat oul să curgă în fir subțire în oală și am amestecat. Am stins ochiul. Am pus deasupra leuștean tocat. Asta e tot!

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu