![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTpXMOzpIyb1wjsBA2HGbBji3WzP3JdS_AEZ1P4USOrssluaC-lm_AL42-7A48U8ISch-ZFbHRUdxOstu-YMD1odlNBfEogTvxjMgO0AKMOpsNWZ3kT_YYRV44oanj4MQ47pV-CUhT_kc/s200/2.jpg)
Absolut deloc greu de făcut. Foarte gustos - pentru gusturile înclinate spre acrișor.
Din:
- 150 gr maioneză ca aici
- 150 gr smântână
- castraveți murați (vedeți mai jos cam câți am folosit eu)
- 1 ou fiert tare
- piper alb
- zeamă de lămâie (eu am pus de la început zeama de la o jumătate de lămâie și a fost cam mult; data viitoare voi pune câte puțin și voi gusta)
- mărar (din păcate eu nu am avut proaspăt și am folosit uscat, la plic; nu e la fel de aromat)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD_0fLQ1sKpv6d3z_pk_sR71kw5znw0FQiKGmxzOf81KJpFIv6AyjsWwcm1sMwXxR8-aQ49aC_xKqrOttoWKRqYQG29hbn-qhtfE9BVoAVlUlOQ_5pTbRBMLjt-Jpf__Ia8yJNQw7PxZY/s200/1.jpg)
Amestecate bine cu toatele și asta e! L-am lăsat să zacă o oră la rece și apoi l-am folosit la salată.
Sursa: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu