![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9WqwcShBVYClwqRFGzM_N9DSwuUjnI9w9VSPXX_krWDFakUH9W0mnqJvDtnvaZvKFlZAKoHCjVJPI7nPcFsr-JitTPdxYARqQPeQw5RHd3Fu_ot72O__OH6ectRZSiDxve8Fvs0qMago/s200/DSC08592+1.jpg)
O soluție culinară rapidă și pentru oameni leneși. Muncă puțină, rezultat yammyyyyy!
Am luat 2 cotlete de porc (cam groase; dacă ar fi fost tăiate mai subțire, s-ar fi făcut și mai repede), le-am dat cu sare, piper, puțin cimbru, niște foi de dafin și 2 căței de usturoi tăiat feliuțe.
Le-am lăsat vreo 2-3 ore așa, dar nu e neapărat necesar. (Eu le aveam în congelator. După ce s-au dezghețat suficient cât să le desprind una de cealaltă, le-am aplicat tratamentul și le-am lăsat să se dezmorțească mai departe)
Am pus o tigaie la încins. Ulei în ea (vreo 2 linguri).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4hOIFRAAspkEovZydnYCc572IjSvi0Xfb42Pojl5xnDKZiR3GiVl1Ps7ZYlxivU4WgetxNTwd8egv4QheNXDvZUF52Fgtm6jeH6I7eIe57EzMYazzu3bSpFA45onrRca9xkKiT7oCYbs/s200/DSC08580.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_83o_QUkqhFmPyf6Odqb8SiI_oPXEi3S5FkuoKTji8fjJ2AOhNUbqvlQWlXdbQ3hmRUJlBtVfwzswaYOr_aBRyDmAcCxSj60oWxE3e2Dfeze3TCHd0kEm9GgTuuulwkpKtk5paaaPcdo/s200/DSC08576.JPG)
Între timp am tăiat o ceapă peștișori, o jumătate de ardei gras și o roșie felii subțiri.
Când a fost bine infierbântat uleiul, am pus cotletele. 1 minut pe o parte, 1 minut pe cealaltă, cât să se coloreze frumos.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUUYF-NMixXP33wFhKm5fCNmU2Sk3_TnN71eIIAAIq1RrPk9sL7R-ngT5DuCuNNbkCkAQVYlFl4GAG8WZxMtCPLHK1BVvriMF1Kh9kAZJvE1oLuCYdntpf3QDy_iVh2-ygZR-X8zesGW4/s200/DSC08581.JPG)
Am pus legumele.
Am stropit cu 2-3 linguri de vin roșu.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV_HYwDjB6ddkbPfcbp4qjP-y959n6cGRtw_SLRoQ6CZiUrhUuso4cr5XSAi77AL9Ewv_Mx_Vmo8BfUT5PMb7_R_qIZX14OO93YNIxkqNN6Ycsl2-aXv3cT5b6kxyVRmZ8i2RxN-RsHZw/s200/DSC08582.JPG)
Am pus capacul și am uitat tigaia pe foc mic vreo 30 de minute.
Cam asta a ieșit:![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHf_AbjzeNxFVe_XuNreZuShagKV7-O7n1Ny9LEGLHbYFsnN9T-kzxfDiDwKFUNVSwh8V98ItJOvpCM9mGsG7Pmug4JOeRGjzfOK1-CGPCyaXs41Fm5O_GKjPqHU-jicGhzk8gzvFgL-Y/s200/DSC08589.JPG)
Am pus alături niște cartofi copți de două ori.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhI_O3TXYsAtk0I7TsdYQ3zlzYAgQCVMvsGI0jpwmH4hDmBT375_x2GeKnFP5SqRoVW58sVjiReZ0Tc28cZmGEZnKlkR5YS1g4nS-KWOxMWuX0c06Rcb1HIupikkhMwPIGAY6YlCXaBljI/s200/DSC08595+1.jpg)
Am luat 2 cotlete de porc (cam groase; dacă ar fi fost tăiate mai subțire, s-ar fi făcut și mai repede), le-am dat cu sare, piper, puțin cimbru, niște foi de dafin și 2 căței de usturoi tăiat feliuțe.
Am pus o tigaie la încins. Ulei în ea (vreo 2 linguri).
Între timp am tăiat o ceapă peștișori, o jumătate de ardei gras și o roșie felii subțiri.
Când a fost bine infierbântat uleiul, am pus cotletele. 1 minut pe o parte, 1 minut pe cealaltă, cât să se coloreze frumos.
Am pus legumele.
Am stropit cu 2-3 linguri de vin roșu.
Am pus capacul și am uitat tigaia pe foc mic vreo 30 de minute.
Cam asta a ieșit:
Am pus alături niște cartofi copți de două ori.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhI_O3TXYsAtk0I7TsdYQ3zlzYAgQCVMvsGI0jpwmH4hDmBT375_x2GeKnFP5SqRoVW58sVjiReZ0Tc28cZmGEZnKlkR5YS1g4nS-KWOxMWuX0c06Rcb1HIupikkhMwPIGAY6YlCXaBljI/s200/DSC08595+1.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu