
O soluție bună în caz de musafiri sau de călătorie (cum a fost la mine).

- 2 pulpe de pui superioare, dezosate
- o ceapă verde
- o bucățică de ardei gras roșu
- una de ardei gras verde
- o mână de boabe de mazăre
- un cubuleț de bulion
Carnea am tăiat-o în bucățele mici mici, am condimentat-o cu prafuri speciale pentru pui și am lăsat la scurs.
Ceapa - tăiată peștișori
Ardeii - tăiați cubulețe
Tigaia la încins. Puțin unt. Carnea și amestecat bine. Capac, dar amestecat din când în când.
După vreo 5 minute, și legumele și bulionul la încins. Ameastecat bine.
Lăsat la foc mic până ce a dispărut orice fel de zeamă din tigaie.


- 160 gr de făină
- 1 vârf de cuțit de praf de copt
- un praf de sare
- 2 ouă
- 50 ml ulei
- 100 ml lapte
- 70 gr brânză de capră
- 30 gr de cașcaval
- mixul de carne și legume
Cu mixerul am omogenizat lichidele. Am ras toată brânza direct în castron. Și iar am mixat.

Am cernut făină și am amestecat ușor cu lingura.
Am pus și mixul de legume și iarăși am abuzat de lingură.



Laura, mulțumesc pentru rețeta de aluat.
Deși nu au crescut, din cauza greutății umpluturii, sunt foarte foarte gustoase.
De ținut minte pe data viitoare:
- de renunțat la mazăre (îndulcește prea tare)
- de pus ceva mai multă sare și piper
2 comentarii:
sunt foarte curioasa sa incerc sa fac muffins sarate
Și eu am fost la fel de curioasă.
M-au ajutat mult când ne-au venit prietenii în vizită seara, direct de la ... scârbici.
Pe ei i-am săturat și pe frigider l-am curățat :)).
Multă baftă dacă vrei să încerci!
Trimiteți un comentariu