
Minunată treabă: repede de făcut, gustoasă, ușor de adaptat după gusturile fiecăruia. E foarte potrivită pentru adunări de prieteni pentru că poate fi făcută din timp.
Am folosit:

- 150 gr cașcaval - dat prin răzătoarea mică
- 50 gr unt (la temperatura camerei)
- piper (cașcavalul folosit de mine a fost suficient de sărat)
- 250 gr brânză de vaci
- ardei gras verde (cam un sfert de ardei mare)
- ardei kapia roșu (cam o jumătate)
- mărar
- măsline
- sare, piper, chilli
Din primele ingrediente am frământat un aluat omogen.
Am frecat brânza de vaci cu sare până ce am făcut-o cremoasă. Am amestecat restul de ingrediente, în afară de măsline.




Sursa rețetei: aici.
4 comentarii:
ce idee ingenioasa :)
eu poftesc in zadar la branza, ca barbatul nu suporta nici macar mirosul in casa :| dar poftesc si eu pe blogurile altora :))
Foarte frumoasa ti-a iesit! ;)
O duminica frumoasa sa aveti!
Mulțumesc, Miha! Deja trebuie să vă urez o săptămână ușoară! :)
Ama, ceva asemănător e la noi cu usturoiul :), așa că într-un fel te înțeleg. Poate aveți invitați și găsești o scuză. Eu așa mai fentez :)).
Trimiteți un comentariu