Vara mai ales, bulionul se strică relativ repede după ce e desfăcută cutia (sau desfăcut borcanul, după caz).
Mama are metoda de a lăsa sau a pune bulionul în borcan și de a acoperi cu strat de ulei.
Mie nu prea îmi place partea cu uleiul.
Așa că, am găsit altă variantă.
După ce am folosit prima dată din cutie (eu din-ăsta din poză folosesc), pun restul într-o tăviță de cuburi de gheață. Și bag la congelator.
Un cubuleț are între 10 și 15 grame.
De la MAMA citire
De la MAMA citire:
"Dacă încerci, ai două şanse. Dacă nu, nu ai niciuna."
"Dacă încerci, ai două şanse. Dacă nu, nu ai niciuna."
Căutați pe acest blog
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Meniuri / combinaţii
Pe la petreceri
Provocarea Amei
- 00 Marea Provocare!
- 01 Salată de cartofi - Ema Blog
- 02 Muffins cu lămâie - Cat's kitchen
- 03 Prăjitură cu multă ciocolată - Ama în bucătărie
- 04 Vegeta - Pasiune şi culoare
- 05 Papanași - Pasiune și culoare
- 06 Frittata - Olive's kitchen
- 07 Gogoși turnate - Aș mânca ceva bun!
- 08 Biscuiți digestivi - Vegetarian Gustos și Sănătos
- 09 Ciocolată de casă - Pasiune și culoare
- 10 Plăcintă cu mere - Papa la Ile
- 11 Gogoși rapide - Vegetarian și gustos
- 12 Prăjitură din ciocolată - Delicioasa
- 13 Prăjitură kranț - Delicatesa
- 14 Prăjitură „2 creme” - Bucate pe alese
- 15 Spanakopita - Delicioasa
- 16 Prăjitură cu morcov - Bucătăria Elenei
- 17 Negresă cu bezea - Stefy Hărnicuța
- 18 Salată de dovlecei - Cat's kitchen
- 19 Aluat fraged - În bucătăria mea
OFF Topic - interesant
Fobii din comunism
Neaşteptat
Revoluţia produselor ecologice
Vreţi să ştiţi cam ce se fură în România în fiecare zi? Încercaţi aici.
Neaşteptat
Revoluţia produselor ecologice
Vreţi să ştiţi cam ce se fură în România în fiecare zi? Încercaţi aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu