
O mâncare pentru cei cărora le place salata orientală, de exemplu.
Soțul meu nu a apreciat-o pentru că el nu agreează oțetul.
Eu am savurat-o din plin :).
Ca să nu mâncăm doar cartofi, am hotărât să asortez și niște carne de pui la toată treaba asta. Așa că am lăsat o jumătate de pui la fezandat vreo câteva ore (3 sau 4 cred). Într-un sos format din: ulei de măsline, sos de soia, sare, piper, foi de dafin, puțin rozmarin.

Am dat drumul la cuptor, la treapta 2 din 8.
Am o tavă cu grătar deasupra. Am băgat și tava goală, fără grătar în cuptor.
Am pus cam un litru de apă la fiert cu o linguriță de sare.
Am curățat niște cartofi.

Între timp, am pregătit restul de ingrediente.

Am curățat 2 cepe roșii potrivite și le-am tăiat în patru. Am curățat niște căței de usturoi.
Am scos tava încinsă din cuptor.
Am tăiat cuburi din o treime de pachet de unt. am pus câteva linguri de ulei de măsline. Am pus 4 foi de dafin și niște rozmarin. am pus și ceapa.
Între timp au trecut și cele 8 minute pentru cartofi. I-am scur și i-am adăugat și pe ei.
Am tăiat și cășeii de usturoi în jumătate și i-am aruncat acolo.
Sare, piper și ....
125 ml oțet balsamic.
Am amestecat totul:



Sursa rețetei: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu