![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMxiZvb_xM3-pKwaohdPt-pGpemQeR5PEl_sgtjWnUFNxC9SX-LkLeKiCcd0TCwAwmO0D71v1RHOkNWnkNAc_DUlhcXgxU1Uy9sS5VmMFEFnIztJlm7SjutCWlRFpc77IibWoIfG72ksw/s200/3.jpg)
Executat, testat. Mă declar mulțumită.
Deși nu iese la fel de puternic aromat ca zahărul vanilinat din comerț, prefer să îl folosesc pe acesta, mai ales la laptele cu orez / griș / tăiței pentru Natalia. Dar și la alte preparate.
Asta am folosit:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMGU2r3dnObiknhJTXZKhrGyxp3nnq4e9aEkhKPs4pN-aogM98FvO5gk5TMUgJshvzSm-y6Z_S_gtC1l4i6HFHiKXWiEAqTsZag-WUvTlAjb12EA8kq_xWQqwSr3QWRB3xcsNo1APZe3c/s200/1.jpg)
Înainte de sărbători am pus într-un borcan 500 gr de zahăr și păstaia de vanilie tăiată bucățele mici.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoZ42YuH0viPH-HnB_47OztV7eSIC6Bk4YUH1rNuBDhyphenhyphenK1m2mwsBNubT9C4pAWDn3psyZTY_2VKYNiXpQpPSIyKnCBXr2Uq3LDLnFPlG16feJj46uuAmdfffXXhhnA94DAGJznEOVfc9c/s200/2.jpg)
După două săptămâni am început să îl folosesc.
Acum deja a trebuit să mai adaug zahăr :), că s-a dus pe jumătate.
Sursa: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu