
Rapid: 30 de minute de la intenție la farfuria plină.
Gustos (pentru mine și pentru Natalia, cel puțin; soțul meu nu agreează dovleceii).
Sănătos.
Ingredientele:

- 2 dovlecei - decojiți și tăiați cubulețe
- 1 roșie - decojită și tăiată bucăți mai mari
- 1 linguriță (12 gr) de orez (a ratat poza)
- 750 ml apă
- 300 ml borș
- mărar
- sare
- piper
- 50 gr smântână




Dovleceii, roșia și orezul - în apă cu sare și piper la foc mare până s-a ajuns la fierbere, apoi fix 20 de minute de zăcut la foc mic.

La minutul 10 am pus pe alt ochi, tot la foc mic, borșul cu mărar și cu puțină sare.

După ce a trecut timpul respectiv, am unit conținuturile celor două vase, am dres cu smântână și ... gata.


Sursa rețetei: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu