De la MAMA citire

De la MAMA citire:

"Dacă încerci, ai două şanse. Dacă nu, nu ai niciuna."

Căutați pe acest blog

duminică, 11 iulie 2010

Cuptorul electric

Aș vrea să îmi achiziționez așa ceva.
Ce părere aveți despre cuptoarele electrice?
Un sfat, o sugestie pentru mine?

Mulțumesc anticipat pentru ajutor!


UPDATE 15.07.2010

Am colindat prin magazine şi m-am decis la un model:
Electrolux EOB 53102 X

Ce păreri aveţi?

Încă nu l-am comandat :)).

10 comentarii:

Daniela spunea...

Buna
Depinde ce prepari mai mult.
Si eu vreau sa-mi cumpar cuptor, am cercetat si am ajuns la concluzia ca voi cumpara unul cu aburi.. Tot ce se pregateste este mai sanatos si in schimb daca pregatesti paine este nevoie obligatoriu 20 min cu aburi, ca sa iasa o paine adevarata.
Sau daca nu din cel cu pirolitic, care se curata singur prin ardere, deci nu e nevoie sa-l speli.
Sper sa-ti fie de folos.
Pe curand.

Irina spunea...

Mulțumesc, Daniela!
Păi prepar cam de toate. Dar oare cum ies prăjituri, torturi la aburi? Că nu îmi sună prea ... bine :)

boscodina spunea...

eu am cuptor electric , doar de astea sunt aici si aragazul are cuptorul tot electic . eu il consider foarte bun din toate punctele de vedere.
ce as recomanda eu :sa aiba posibilitatea de a schimba temperatura ( nu cele de timpul 1, 2 ,3 , 4) ci sa ai pur si simplu gradele macar din 10 in 10. sa aiba posibilitatea sa poti pune sa incalzeasca numai de jos,numai de sus sau si una si alta si destul de bun mai ales pentru paine ,dar si pentru unele preajituri sa aiba ventilator ,ventilatorul care merge in primele minute de coacere face minuni cu aluatul.
altfel te orientezi si tu : sa fie spatios cum il vrei , sa ai pentru el tavi potrivite(pentru primul cuptor am turbat pana am gasit ),preferabil sa aiba jos de tot o tava pe care sa o poti scoate si spala(inevitabil va curge ceva in el e si mai comod si mai bine daca nu curge direct pe partea de jos a lui), sa aiba tavile lui,sa ai posibilitatea de apune gratarul in diferite pozitii( mai sus ,mai jos)cam astea imi vin in minte acum.
spor la cumparaturi si sa-l folositi sanatosi:)

Daniela spunea...

Aburul se pune numai cand este nevoie, deci se poate opri.
Aia da budincile, tot ce se face la bain-marin,dar in cuptor atunci se foloseste aburi.
Pe curand.

Daniela spunea...

Buna
Deci cuptorul cu aburi are obtiunea de a merge si fara aburi.
Chiar si painea se face cu aburi numai in primele 15 min, dupa care se opreste aburi.
Deci se foloseste numai cand este nevoie.
Multumesc, pentru interesul acordat blogului meu.
Pe curand.

Daniela spunea...

Adeci am trimis de doua ori, am crezut ca nu am publicat ce am scris, sterge tu pe care vrei.
Pe curand.

Irina spunea...

Draga Boscodina, mulţumesc mult pentru detalii. Măcar acum ştiu ceva mai exact ce să întreb. Aseară am fost să văd câteva modele, dar de treaba asta cu încălzirea ba de colo ba de colo nu ştiam.

Mulţumesc şi pentru urări, sper să iasă bine!

Oricum, vă ţin la curent cu ce am achiziţionat până la urmă.

Irina spunea...

Daniela, mulţumesc pentru lămuririle cu aburul!

Mă interesez şi despre asta!

Irina spunea...

M-am interesat de abur... Sunt minunate, dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu.

Florian Stroe spunea...

Cuptorul electric e bun...dar trebuie să te obişnuieşti cu el! Cel mai mare avantaj ar fi rapiditatea...o friptură sau un blat au nevoie cam de jumătate din timpul necesar într-un cuptor cu gaz.
Consumul electric nu este foarte mare.
Din punctul meu de vedere - merită!

OFF Topic - interesant

Fobii din comunism

Neaşteptat

Revoluţia produselor ecologice

Vreţi să ştiţi cam ce se fură în România în fiecare zi? Încercaţi aici.
A apărut o eroare în acest obiect gadget