
Uuuuffff, sufăr de lene. Cred că se cronicizează :P.
Azi atât am fost în stare să fac:
Marea asamblare: strat de paste, strat de sos, puțin pătrunjel tocat deasupra
Gataaaaaaaaaaaaaa!
Azi atât am fost în stare să fac:
- tăiat cam 200 gr de pulpă de vită în fâșii subțiri
- stropit cu 2 linguri sos de soia
- tăiat peștișori o ceapă mai mărișoară
- pus tigaia la încins cu 2 linguri de ulei
- aruncat carnea și ceapa în tigaie
- amestecat repede și eficient :)
- acoperit cu capac și lăsat vreo 5 minute, amestecând din când în când
- desfăcut conserva asta (roșii întregi decojite) și răsturnat peste carne
- amestecat pentru a pasa roșiile
- umplut conserva cu apă și adăugat peste sos
- adăugat 2 cuburi de bulion, sare, piper, oregano, busuioc
- curățat un cartof mic, tăiat în cuburi mici și pus și el în sos (lasă amidon și îngroașă sosul); la sfârșit mi-a fost la fel de lene și nu l-am mai scos
- lăsat la foc mic până a fiert cartoful
- fiert pastele (cum e indicat pe cutie)
Marea asamblare: strat de paste, strat de sos, puțin pătrunjel tocat deasupra
Gataaaaaaaaaaaaaa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu