- 2 ouă
- un praf de sare
- 1 lingură cu apă
- 120 gr zahăr
- coajă de lămâie
- 1 fiolă esență de lămâie
- 1 jumătate de linguriță cu esență de migdale
- 120 ml ulei
- 320 gr de făină
- 1 linguriță rasă cu praf de copt (3 gr)
- 20 gr nucă de cocos (3 linguri)

Am cântarit făina, praful de copt și cocosul în același castron și le-am amestecat.
Am mixat ouăle cu apa.
Am adăugat zahărul și mirodeniile și am omogenizat.
Am început să picur uleiul în timp ce mixerul era în funcțiune.
Am adăugat amestecul cu făină cam în 3 ture.
Asta am obținut:

Mi-am uns mâinile cu ulei, am format biluțe și le-am așezat în tavă cu distanță între ele.

Le-am făcut pentru un party. Și le-am făcut cu vreo 3 zile înainte. Ce vedeți în prima poză de sus e ce a mai ajuns la party (că le-am ascuns eu :P). Și nu sunt nici jumătate din câte au ieșit.
Sursa rețetei: aici.
3 comentarii:
Hey, Irina, ma bucur ca ti-au placut!
super boambele aste...le fac si eu!!!!
Sunt perfect de acord. Si eu voi repeta experienta :)
Trimiteți un comentariu