![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVwQd3H8b0Ste_rmIhMEMT_pp4eMiwgNMhXAedDBgfeSUbur1kFf2t0daTkrLrt6_P9AFyq8ynKAKXRrR8gXEYIrK8JuVXWZMUnTjnilPS6hSRh5MIDHySNH4hDdcKdnZXNWjtHrBSvXA/s200/DSC08846.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvSy-V8ckBqx4CzKvkv6peTFq5UDVjlTyXERWkJh4Bs08Dbg8R0-uyCExfb41aC3G-IL9RGmDOU9RYE-JP8eI-l283QohP91Zvjo1fe4v6wyyFLgqrwqTYJjmYRwBtjbnF_bBx81k6jDc/s200/DSC08835.jpg)
- cartof
- dovlecel
- morcov
- păstârnac
- ceapă
- o felie de mușchi
- o roșie mică (a ratat poza)
Toate în cantități mici mici mici, după cum se vede.
Tăiate grosolan.
Aruncate în apă cu sare la fiert.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS7wxfz1BRGBHaxyUzziPjCtwZOEMKkEuYZWJMpy3WBB1IFyU0BtPc900E7et0kWknuNg5jPWJqjC_xSgN2skxPEqlBtnXtZ7uf97Hh2GGmgCFvZZ0Fn05k-V_-fGX789IveqW-VQN1IE/s200/DSC08837.jpg)
Lăsate 25-30 de minute.
(În acest timp am făcut și câteva crutoane. Ca aici.)
Scurs surplusul de zeamă într-o cană (de folosit la nevoie).
Adăugat o lingură de ulei de măsline.
Pasat cu mixerul vertical.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_v3diEFn-Jgy5l0ANht1D3kYuqjNy3BdBEvGBGMhs-jJ_Rzef57fvk2PyoiEdTabequiyUqaebxqfcYFiMubLfYkL3FzI284jgo72onXRisYTPw2W5dVqJWyIixIuwGvSZ9UhfG78eUk/s200/DSC08842.jpg)
Potrivit de sare și puuuuțin piper alb.
Aranjat în farfurie cu leuștean proaspăt tocat deasupra.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUEsSSO2CKaeu2uZ4F9L5K2NvuT5Khjaat9rDgnTGHM6HZGzopwfqCcddT3NgJ8uv4OO-Nmi5n76XzxyDiAk1tx_rh1OHuH_WqvxO01ZbjxipWkj8RASWQZ7WWdk63QBIJWpkc-m8Z2AU/s200/DSC08850.jpg)
Gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu