
Săptămâna aceasta Natalia e la țară cu bunicii, așa că ne vom mai înfrupta din prăjeli.
Am făcut și eu cordon bleu pentru două persoane.







Am bălăcit în ou, dat cu puțin praf, iar bălacit în ou, și la final muuuuult praf.
Așa arăta:
A treia bucățică mai mică de jos e un șnițel simplu. O bucată de carne atârnând care nu putea fi umplută nicicum.
Am pus tigaia la încins. Uleiul l-am lăsat să se încingă bine.
Am pus bucățile și am urmărit să nu se ardă de tot. Le-am întors pe toate părțile.
Le-am scos pe hârtie absorbantă.

Am asociat unor cartofi cu legume la tigaie. Și unei salate cu roșii, ceapă, ardei gras, salată verde cu dressing de ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper.
Yammmyyyyy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu