![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6JxNgGH5LnAOVlOPw7SheaRKu9AS5L4CB43B4EXEobu6B1t4Hqc-QUyY9PU8uX3BgQ69vzWL1qZJND9kU7ijeC0uIufiOAJGtyjgtOG3TG8b7uYUsgNioC2aKDzvur2FOw3K5SKEZR28I/s200/2+DSC00491.jpg)
În aceeași după-amiază în care ne-am întors din concediu, cei doi năstrușnici săturându-se cu tăiței cu lapte, am realizat că e cazul să mănânc și eu ceva.
Mi-am amintit de ce ”găteam” când eram studentă și nu aveam timp de pierdut.
Apă cu sare la fiert. Când dă în clocot: turnat paste. Și lăsat potrivit timpului trecut pe ambalaj.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjFX1ENdjSQUd-UdIIBdbKVUBwQOh0inXUtZSj3keBxlADvHeyM-HUoSRWcAQ98eYwjtZvEEINtSi9NK1k12N2RVEA4cyUIRcNGGIFzFo_p_f3rx8GsI5j51MejLy1o3jyM2qy7C7Welzw/s200/1+DSC00489.jpg)
Între timp am pus într-o crăticioară un cub serios de margarină vegetală sau de unt. La foc mic. Tocat niște ceapă. Turnat peste untul topit. Adăugat 2 cuburi de bulion ca aici. Sare, piper, oregano, puțin busuioc.
Fiind foarte răcită, am trecut prin presă vreo 5-6 căței de usturoi și am amestecat cu bulionul.
Între timp s-au fiert și pastele. Am amestecat totul.
Și gata!
Mi-am amintit de ce ”găteam” când eram studentă și nu aveam timp de pierdut.
Apă cu sare la fiert. Când dă în clocot: turnat paste. Și lăsat potrivit timpului trecut pe ambalaj.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjFX1ENdjSQUd-UdIIBdbKVUBwQOh0inXUtZSj3keBxlADvHeyM-HUoSRWcAQ98eYwjtZvEEINtSi9NK1k12N2RVEA4cyUIRcNGGIFzFo_p_f3rx8GsI5j51MejLy1o3jyM2qy7C7Welzw/s200/1+DSC00489.jpg)
Între timp am pus într-o crăticioară un cub serios de margarină vegetală sau de unt. La foc mic. Tocat niște ceapă. Turnat peste untul topit. Adăugat 2 cuburi de bulion ca aici. Sare, piper, oregano, puțin busuioc.
Fiind foarte răcită, am trecut prin presă vreo 5-6 căței de usturoi și am amestecat cu bulionul.
Între timp s-au fiert și pastele. Am amestecat totul.
Și gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu