
În aceeași după-amiază în care ne-am întors din concediu, cei doi năstrușnici săturându-se cu tăiței cu lapte, am realizat că e cazul să mănânc și eu ceva.
Mi-am amintit de ce ”găteam” când eram studentă și nu aveam timp de pierdut.
Apă cu sare la fiert. Când dă în clocot: turnat paste. Și lăsat potrivit timpului trecut pe ambalaj.

Între timp am pus într-o crăticioară un cub serios de margarină vegetală sau de unt. La foc mic. Tocat niște ceapă. Turnat peste untul topit. Adăugat 2 cuburi de bulion ca aici. Sare, piper, oregano, puțin busuioc.
Fiind foarte răcită, am trecut prin presă vreo 5-6 căței de usturoi și am amestecat cu bulionul.
Între timp s-au fiert și pastele. Am amestecat totul.
Și gata!
Mi-am amintit de ce ”găteam” când eram studentă și nu aveam timp de pierdut.
Apă cu sare la fiert. Când dă în clocot: turnat paste. Și lăsat potrivit timpului trecut pe ambalaj.

Între timp am pus într-o crăticioară un cub serios de margarină vegetală sau de unt. La foc mic. Tocat niște ceapă. Turnat peste untul topit. Adăugat 2 cuburi de bulion ca aici. Sare, piper, oregano, puțin busuioc.
Fiind foarte răcită, am trecut prin presă vreo 5-6 căței de usturoi și am amestecat cu bulionul.
Între timp s-au fiert și pastele. Am amestecat totul.
Și gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu