
O garnitură rapidă, în cantitățile astea pentru unu și un sfert.


- 2 dovlecei
- 2 roșii
- 1 lingură ulei de măsline
- usturoi
- sare
- piper
- mărar
Dovleceii i-am tăiat în feliuțe mai groase. Am pus la fiert 500 ml de apă cu o linguriță de sare și când a dat în clocot am aruncat acolo dovleceii și i-am lăsat 10 minute.
Într-un vas am pus o lingură de ulei de măsline (întins pe toată suprafața). Am scurs dovleceii și i-am așezat în strat peste ulei. Am pus sare, piper și usturoi tăiat în feliuțe subțiri. Deasupra: strat de roșii tăiate rondele. Iarăși puțină sare și piper și mărar proaspăt tocat deasupra.
Am dat vasul la cuptor pentru 20 de minute la treapta 4 (din 8).
A fost garnitură pentru pui la cuptor. Pâinea din a doua imagine: aici.
3 comentarii:
Ei, lasati cu garnituara, ca e minunat asa, fara sa mai fie garnitura la nimic:)))))) Acu' tot ce-mi mai trebuie e sa gasesc si niste rosii, ca de cartoane nu duc lipsa.
Special pentru tine pun "garniturile" separat :).
Spor la găsit roșii! Dacă nu și nu reușești, îți trimit eu câteva din Turcia, via piața Vitan. Sigur rezistă (folosesc DHL-ul ca să nu avem surprize).
Pup la comentatoarea mea!
P.S. Zi-mi de prăjitură, ce părere îți face? La asta cu Veneția mă refer. Sunt curioasă ce părere are latura ta artistică.
Ar u nuts???? Eu fac foamea pe-aici ca nebuna, incerc sa slabesc cat mai mult dupa un an de la fatidicul lasat de tigari, ca parc-as fi nascut, asa de greu imi e... Si tu ma pui sa iti spun de prajitura?? Ce sa iti spun de prajitura? E fabuloasa la um o povestesti, si sunt convinsa ca e si mai fabuloasa la cum as manca-o. Arata superb, dar la mine asta nu se pune, eu sunt un porc. Groh. Nu conteaza cum arata, conteaza cum miroase:))))))) Pupez!
Trimiteți un comentariu