
Bașca, de curățat casa și de spălat o tonă de rufe.
Vă dați seama ce chef de gătit am avut :)).
Așadar, soluție de criză (descoperită prin cămară). Varianta din comerț a rețetei de aici.

- o jumătate de piept de pui (ăsta era în congelator :P) - tăiat fâșii, pus sare și piper
- 25 gr de unt
- 1 borcan sos
- 2 plicuri orez - fierte 10 minute într-un litru de apă cu o linguriță de sare
Pus tigaia a încins.
Topit untul.
Aruncat puiul.
Rumenit bine pe toate părțile.
Golit borcanul de sos peste pui (am ”clătit” borcanul cu apă, ca să mai diluez puțin sosul).
Lăsat vreo câteva minute până a dat în primul clocot. Stins ochi și păstrat cu capac până la servire.

Au ieșit fix două porții. Natalia a ciugulit doar. Nu i-a plăcut :).
Topit untul.
Aruncat puiul.
Rumenit bine pe toate părțile.

Golit borcanul de sos peste pui (am ”clătit” borcanul cu apă, ca să mai diluez puțin sosul).
Lăsat vreo câteva minute până a dat în primul clocot. Stins ochi și păstrat cu capac până la servire.

Au ieșit fix două porții. Natalia a ciugulit doar. Nu i-a plăcut :).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu