Și atunci, am zis să încerc.
Am achiziționat niște cârnați care nu necesită preparare înainte.
Am făcut aluatul ca aici.
Am aprins cuptorul, să se încingă. Asta a fost o greșeală. Cuptorul trebuia aprins după ce am terminat de lucrat aluatul. S-a muiat de la căldură și la ultimele bucăți a fost groaznic.
Am întins foaie subțire subțire de aluat și am tăiat în pătrate. Asta a fost a doua greșeală. Trebuia să împart ruloul în două sau în trei, nu să îl scot pe tot o dată din frigider.
Am amestecat pe aluat puțin muștar cu sos de pizza Heinz, am plasat cârnatul deasupra și am strâns aluatul în jurul lui.

Am lăsat la cuptor, la treapta 4 din 8, vreo 30 de minute.
Calzi, nu mi s-au părut a fi vreo mare șmecherie. Ba dimpotrivă.
Drept urmare, când s-au răcit, i-am pus într-o pungă.
A doua zi dimineață, înainte să plec să îi dau de pomană, am mai gustat o dată. Foarte foarte buni.
Sigur voi repeta, dar cu ceva mai puțin gras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu