Și atunci, am zis să încerc.
Am achiziționat niște cârnați care nu necesită preparare înainte.
Am făcut aluatul ca aici.
Am aprins cuptorul, să se încingă. Asta a fost o greșeală. Cuptorul trebuia aprins după ce am terminat de lucrat aluatul. S-a muiat de la căldură și la ultimele bucăți a fost groaznic.
Am întins foaie subțire subțire de aluat și am tăiat în pătrate. Asta a fost a doua greșeală. Trebuia să împart ruloul în două sau în trei, nu să îl scot pe tot o dată din frigider.
Am amestecat pe aluat puțin muștar cu sos de pizza Heinz, am plasat cârnatul deasupra și am strâns aluatul în jurul lui.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoSlO3SnwBax0-YoDjPpvm8N23iefWzRCaWR6fsG7tjZJ2tTuph-MfRDIvfX-WCoq_C8Y0R49pXWu_JJNm7RTM_iRpn7CPzCAIXlj-siR8wfzS2P1WS6JCoX7LN_WFhW4LiT7Faz01tdw/s200/DSC07941+1.jpg)
Am lăsat la cuptor, la treapta 4 din 8, vreo 30 de minute.
Calzi, nu mi s-au părut a fi vreo mare șmecherie. Ba dimpotrivă.
Drept urmare, când s-au răcit, i-am pus într-o pungă.
A doua zi dimineață, înainte să plec să îi dau de pomană, am mai gustat o dată. Foarte foarte buni.
Sigur voi repeta, dar cu ceva mai puțin gras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu