
Am găsit în congelator
- niște carne de pui de țară

- morcov
- țelină
- păstârnac
- ceapă
- leuștean
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- tăiței (de casă, de la mama, să-i dea Dumnezeu sănătate! )
Cum? Așa:
- am pus carnea la fiert în 1,5l apă
- după ce am spumat ce era de spumat, am adăugat toate legumele, sare și piper și câte o ramură de leuștean și de pătrunjel așa întregi
- am adus la fierbere, am pus capacul mai într-o rână așa să aiba pe unde ieși aburul, și am lăsat la foc mic 45 de minute
- am scos tot din apă, am strecurat zeama, și am pus-o din nou pe foc mic cu tăițeii în ea
- am tăiat fin fin niște pătrunjel verde și niște leuștean și o parte din carne și le-am trântit în oală
- și gata!
Cu puiul din comerț cred că se reduce timpul de executare. Și probabil trebuie adăugat puțin puțin ulei. Puiul meu avea grăsime naturelă :)).
Ce am făcut cu legumele extrase din supă? Le-am tăiat ca pentru salată boeuf, am tăiat și puțină carne de pui, am pus puțină lămâie și puțină maioneză și ... le-am mâncat. Foaaaaarte bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu