

Atât mie cât și Nataliei ne place orezul foarte mult. Soțul meu mănâncă ... și el :)).
Și cam așa îl prepar:

După 10 minute, m-am apucat să toc mărunt ceapa verde pe care am aruncat-o în 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și am pus capacul.
Când ceapa s-a înmuiat, am pus o ceașcă plină cu orez (185 gr) și am amestecat bine bine bine să intre fiecare bob în contact cu uleiul. Am lăsat la foc mic vreo 5 minute, amestecând de 2 sau de 3 ori.

Am lăsat la foc mic 20 de minute fără să mai amestec deloc.
La sfârșit am pus leuștean tocat fin, am amestecat ușor am stins ochiul și am lăsat la odihnit vreo 10 minute.
Este foarte gustos.
Au ieșit 3 porții potrivite, dar Natalia a mâncat de 2 ori :).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu