- o jumătate de piept de pui
în farfuria din stânga am pus:
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
- boia de ardei iute
în farfuria din dreapta:
- 1 ou bătut bine
- sare
- piper
în pungă:
- 25 gr pesmet
- 25 gr parmezan
- 25 gr cașcaval
Puiul, tăiat în bucățele, l-am pus în ulei, apoi fiecare bucată a aterizat în ou și s-a rostogolit pe toate părțile, ca în final să zboare în pungă.
După ce s-au epuizat bucățelele, am legat punga și am început să dansez cu ea :), astfel încât să fie bine învelite în brânză.

Am pus carnea în tavă, pe hârtie de copt.

Am lăsat la cuptor, la treapta 2 din 8, cam 45 de minute.
Am asortat cu cartofi noi la cuptor, de data asta.

Rețeta o am de multă vreme scrisă la caiet. Am luat-o de undeva de pe net, dar cu rușine recunosc că nu mai știu de unde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu