
Mi-a venit ideea să fac această combinație duminică, 14 februarie, dacă mă înțelegeți, foarte dimineață. Și am ales acest blat și această cremă pentru că se fac fără zgomot :).
Rezultatul: de-a dreptul uimitor.
Așadar, am început cu efectuarea blatului negru rapid (în formă de inimă).
Apoi am executat prima etapă pentru crema de ciocolată.
După ce s-au trezit minunile mele, am terminat și crema. Și am băgat-o la frigider pentru aproximativ o oră.
Blatul era gata și trona pe grătar la răcit.
Asamblarea:
Rezultatul: de-a dreptul uimitor.
Așadar, am început cu efectuarea blatului negru rapid (în formă de inimă).
Apoi am executat prima etapă pentru crema de ciocolată.
După ce s-au trezit minunile mele, am terminat și crema. Și am băgat-o la frigider pentru aproximativ o oră.
Blatul era gata și trona pe grătar la răcit.
Asamblarea:
- am tăiat blatul în două (aici am greșit puțin, lăsând partea de jos mult mai subțire decât cea de sus; dar nu a fost tragic)
- am pus partea de jos în forma de tort pe folie alimentară
- am împrăștiat vișine confiate cu tot cu zeamă pe el

- am turnat crema
- iar am împrăștiat vișine

- am pus restul de blat
- am strâns bine folia în jurul tortului
4 comentarii:
Cred ca a fost tare bun tortuletul ;) Combinatia de cioco si visine este bestiala ! Si eu am probleme cu taiatul blatului pe din doua, asa ca de cele mai multe ori prefer sa impart aluatul in doua si sa coc blaturile separat :)
Cioco, rom şi vişine - demenţial.
Başca, puţină muncă. Satisfacţie garantată pe toate fronturile :)).
Nu am timp de pierdut cu coptul de 7 ori, aşa că dacă nu le place (beneficiarilor, adică), să nu mănânce :)). Dar nu e cazul.
Mulţumesc de vizită, Ala!
foarte frumusel!! felicitari!!!
Multumesc, Ana!
Trimiteți un comentariu