Am frământat un aluat din:
- 100 ml de apă
- 2 linguri ulei
- 175 gr de făină
- un praf de sare
Am făcut al doilea aluat amestecând bine:
Din primul aluat am întins o foaie cât mai subțire, peste care am așezat în strat cât am putut eu de uniform. Am rulat, am pus ruloul într-un castron și am lăsat la frigider. Trebuie să se întărească margarina.
Cu aluatul am facut niște cârnăciori în aluat.
Când voi repeta experiența, voi adăuga aici umpluturile pe care le-am folosit.
Pentru ca să țân eu minte pentru data viitoare, voi trece aici niște schimbări pe care le-aș face:
- să reduc puțin cantitatea de făină la primul aluat
- să umplu aluatul pe bucăți; adică să nu mai întind în foaie subțire tot ruloul o dată, ci pe bucăți :)
- să nu aprind cuptorul decât după ce am terminat de umplut tot aluatul și e pus în tăvi
Sursa: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu