![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguS6xdAI_FHUWJlwFigzB880vYb7B4T0FZNo1zv2dVAQyf6IniLYCDdUUQ8QruKEO28Tbuxn0B_gY-B-wv5DghKdoH32i6Yo0YJzkMegYZu7mzZnq_dcvstbzwvlA9mT_sicM1ilI1Jism/s200/0+DSC00620.jpg)
Foarte gustos a ieșit! L-am făcut cu ocazia unei adunări cu prietenii și s-a cam topit repede :).
Am folosit:![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC1dHG2nJsb4U7isySL_282t6JXQ2Q0jitL31nNggkWc7HaCJUjeIleGNQtI8fCTwqtry6nmw0xOHcRmg2tk1cH5NeaccUgu-d0Iey992jDmhdJO1os6alFgj-LolbIOd47TCv5MQcJDVY/s200/1+DSC00610.jpg)
În primul rând am pus cuptorul la încins.
Am uns tava de chec cu cunt și am tapetat-o cu făină.
Am amestecat făina cu praful de copt și cu sarea.
Am bătut bine ouăle cu zahărul până când acesta din urmă s-a topit.
Am mixat ricotta 1-2 minute.
Am unit ouăle cu ricotta și am omogenizat.
Am pus făina și am mixat bine.
Aluatul a ieșit destul de tare, mixerul avea ceva probleme în a se învârti ca de obicei.
Am adăugat bucățile de rahat și am amestecat cu o paletă.
Am turnat în tavă nivelând cât am putut cu aceeași paletă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLU5aB8rDn76TH1xPNz1kHFxRwP-ldxLZrKWVqGxy5eO3fPJecYLGJTCh33XxC9WTlkwr53sHeRDETy79CsBPuE0xheR81SIbV1JDjmnfsmyFuQmxgH1HsVpt6ZPyHGHpulmkdbBBSoiUi/s200/3+DSC00614.jpg)
Am dat la cuptor, la treapta 1 din 8 pentru 50 de minute. Dar de la minutul 30 l-am tot verificat.
L-am scos când arăta cam așa:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhow4uxErUoa2GaBuvQY-zElVAa6BjjjfeEegJODn8lMfJS_8u49qHxA_9HHkiqaCWCR7E4rScQUeuY1jBsdyEsb7Gzxznf1vYi_a-ksDPszEHCRP4lU-n5tHUEUvvcSHhWZXJqWVbcJpqT/s200/4+DSC00617.jpg)
Foarte gustos și rapid de făcut.
Sursa rețetei: aici.
Am folosit:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC1dHG2nJsb4U7isySL_282t6JXQ2Q0jitL31nNggkWc7HaCJUjeIleGNQtI8fCTwqtry6nmw0xOHcRmg2tk1cH5NeaccUgu-d0Iey992jDmhdJO1os6alFgj-LolbIOd47TCv5MQcJDVY/s200/1+DSC00610.jpg)
- 300 gr ricotta
- 3 ouă
- 250 gr zahăr
- 300 gr făină
- 1 plic praf de copt
- un praf de sare
- rahat
În primul rând am pus cuptorul la încins.
Am uns tava de chec cu cunt și am tapetat-o cu făină.
Am amestecat făina cu praful de copt și cu sarea.
Am bătut bine ouăle cu zahărul până când acesta din urmă s-a topit.
Am mixat ricotta 1-2 minute.
Am unit ouăle cu ricotta și am omogenizat.
Am pus făina și am mixat bine.
Aluatul a ieșit destul de tare, mixerul avea ceva probleme în a se învârti ca de obicei.
Am adăugat bucățile de rahat și am amestecat cu o paletă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKgqh5CLj5R-I4zJTOuOzx0T35jAHhBTiPgzeuZvnauNqGK-OVLncZ7Qd0vibxs0BdHQXbA_HkvkMjzRH8qYfjFs9IRHEMqudy2C273lCxZk05USLWrCHd1XXMTQgcrVJmo_r0dQ1SlY72/s200/2+DSC00613.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLU5aB8rDn76TH1xPNz1kHFxRwP-ldxLZrKWVqGxy5eO3fPJecYLGJTCh33XxC9WTlkwr53sHeRDETy79CsBPuE0xheR81SIbV1JDjmnfsmyFuQmxgH1HsVpt6ZPyHGHpulmkdbBBSoiUi/s200/3+DSC00614.jpg)
Am dat la cuptor, la treapta 1 din 8 pentru 50 de minute. Dar de la minutul 30 l-am tot verificat.
L-am scos când arăta cam așa:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhow4uxErUoa2GaBuvQY-zElVAa6BjjjfeEegJODn8lMfJS_8u49qHxA_9HHkiqaCWCR7E4rScQUeuY1jBsdyEsb7Gzxznf1vYi_a-ksDPszEHCRP4lU-n5tHUEUvvcSHhWZXJqWVbcJpqT/s200/4+DSC00617.jpg)
Foarte gustos și rapid de făcut.
Sursa rețetei: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu