
Pentru că am această situație cu gătitul în cantitate puțină, nici carnea nu o pot păstra congelată în cantități mari.
Și păstrez carne la congelator pentru că nu am cum să mă duc în fiecare zi la supermarket să iau proaspătă. Prefer parcul :).

- piept dezosat și fără piele - îl curăț, îl spăl, îl tai în două și pun în punguțe câte o jumătate de piept
- pulpe dezosate și fără piele - curățate, spălate, și grupate câte 2 sau câte 3, în funcție de mărime
Dacă primesc pasăre de țară, o porționez și o păstrez în cantitați mici și pe categorii.


Se mai întâmplă să aibă mama carne de pasăre sau de vițel de țară și profit că ea are mașină de carne (și eu nu). O rog să o toace și să facă pachețele de aproximativ 300 gr. Le folosesc la lasagna, perișoare și ... nu îmi mai vine nimic în cap acum.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu