![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq_ahfOQu72SQiZPpqV4H3FfumntIAfNDPbpHcLNBV3O9u_8owCaTQ92ACUr2JV2u6qEvwxi7DinzvADETDi6lFNL8vxDDn8yrRHVCZGPEQ8a2aqfp4nZeDi2D1ll1UN31Enl2jMgEnYzY/s200/0+DSC00129.jpg)
Mi-am amintit de ce era în vogă la noi la serviciu când era ziua cuiva: mini pizza de la ”Alice”. Și am zis că pot încerca și eu. Nu mi-a părut rău.
Am făcut aluat de pâine ca aici.
Am întins foaie subțire și cu ajutorul unei căni am decupat cerculețe.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghg13fwgEV1ELhOgmwjZ6RKyBzsQOHoeMEZUvLfuNvb53dUDRJJY_4S4G7PWt6KppcnP_HUAYaW1zclnwPG8y1wvAuL3DqQX_luVrM101QPoQ_K_wO_7h9aEqEyHpByJfqVH7ODnsFLhiq/s200/1+DSC00069.jpg)
Le-am lăsat să se odihnească în tavă vreo 20-30 de minute.
Le-am pus în cuptorul preîncălzit, la treapta 3 din 8 pentru 15 minute. Am dat foc mai tare ca să nu crească prea mult.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDN9oZ7QbpfyoI3XC82rTTmpDJODQ9kYT2jbJ4khqtHE6YFUkCZfDrKMZxxudAum5EdJKQX0LO7o7JdNBW8UDmtLBi0Va96ediQzT44isfUehZrkfHRj5j5jqzOfZcY3zRO0ntmrxDgE8a/s200/2+DSC00071.jpg)
Cele mai arămii din fotografie au fost în prima tavă, pe care am lăsat-o mai mult. După aceea am realizat ca ele vor mai sta la cuptor cel puțin 10-15 minute și am redus timpul. Cele arămii au ieșit cam prea crocante, dar au fost bune.
Toată treaba asta am făcut-o dimineață.
Când mai era puțin timp până la sosirea musafirilor le-am ”montat”.
Am uns fiecare medalion cu sos de pizza. Le-am înghesuit una lângă alta în tavă. Am ras puțin cașcaval. Am pus câte una sau două bucățele de:
ceapă
măslină
brânză de capră
cotlet ardelenesc
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguQcJW1hvoQaKFm5UyDfqIE36GKWmCjBIPrJl5XSLbkfSrn5odTzahGaF7w4VE31ueMz2bqbQRCUwQEElwb1y8jW0KqPYKfm36NAUOOqjy-_4MjqcSsn9RpC2HTu8TTovx0fQD8dS-rdE9/s200/3+DSC00111.jpg)
Am ras cașcaval din nou și deasupra.
Când au intrat musafirii, le aveam ascunse în cuptor, gata pregătite. Am dat drumul la flacără la foc mic și le-am lăsat până s-a topit cașcavalul de deasupra (10 - 15 minute).
Foarte gustoase au ieșit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu