![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3Y9CEwi4JTF7JPcIJI7XFdv8SzAQcWJ8vtj9sGLfFwPVgwQM2HM75J79mr2gw6E8G4VGV_O2B36XkrQNsH4BK3EcE4NjantQUGt6M3GRG7aK2U2AURgpRv90cd8dHOIv3_lbs_LWmeL0/s200/DSC07766.jpg)
Am avut 2 pulpe superioare dezosate și fără piele.
Am pregătit un amestec din:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDNVVgWcdbkn3ZBfN5t1MaIVwpnWP1riZ34kWhbDXw0M1T0fu2Sn1V31WasCQGtNjnBc2kC4GM89uOqL7k3QMeIXD94mQhqH_nuVxk2u_RbmyBypvfM6qFgCgMbAF40xAUxOZQg_FbCtU/s200/DSC07736.jpg)
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 1/4 linguriță de rozmarin
- 1/4 linguriță de boia dulce
- sare
- piper
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoE_COT_g5D3UUyG6FsUcEcA8QEyk1I6AZxQy1RazTV_dfxIskGBKtjs_b1AsL_DKRo5rsZ6oqptNB-rdvigN4BcmEAbeyym4SQGxe3cFSBmifBaQg5vK5_jJotIsBYfRsg3U5vq-pNk8/s200/DSC07740.jpg)
Am acoperit cu folie de aluminiu și am lăsat așa vreo 3-4 ore să se odihnească.
Am pus la cuptor 30 de minute la foc mic, apoi am scos folia, am lăsat 5 minute, am întors pulpele invers și am mai lăsat 5 minute.
Muncă puțină, rezultate ... yammmmyyyy.
Am avut garnitură de dovlecei cu roșii la cuptor și pâine caldă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHfR3CuKB9-zOcykzU3OYqnQsJ0A_mvDAWUtVNtGsP2g_bXgjmM1g3Cr3NZkjkkVT2OJzpMQsvMHWgfKHQL4AkbO0ErMcROQppXTVlJJZf1uUnS4kHfMmVy1aCEsHxmGFzzstRtEVrX0o/s200/DSC07770.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu