
- 350 gr pulpa de vită
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1 linguriță rasa de cimbru
- 1/4 de linguriță de mentă uscată
- 1/2 de linguriță de sare
- 1/4 de linguriță de piper
- 3 frunze de dafin
La un moment dat, când carnea dădea semne de dezmorțeală, am tăiat-o în felii nici prea subțiri, dar nici prea groase.


Buuun!
După vreo câteva ore, zmeul a aruncat buzduganul anunțând că vine acasă. Așa că, am pus cuptorul la muncă. L-am fixat la treapta 5 (din 8) să se încingă.
Am tăiat 2 roșii mititele în cubulețe și le-am aciuat pe lângă carne. Cam așa:

A ieșit ce vedeți în prima fotografie.
Am servit cu piure de cartofi și cu salată. Dar până să pozez salata, furase bebe castronul să îl ajute pe tati sa "populeze" masa :)).

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu