Mai ales Natalia :).
Așa că ... atât am putut:
- cartofi - tăiați felii mai grosuțe
- ceapă - tăiată peștișori (nu chiar fini)
- ardei gras - tăiat felii (acum nu am avut în casă)
- usturoi - dat prin presă
- sare
- piper
- boia de ardei - dulce de data asta
trântite în vasul de sticlă termorezistentă cu capac
- unt - puse câteva felii subțiri din loc în loc
- o jumătate de piept de pui - tăiat bucăți și prăfuit cu niște condiment pentru pui (iese mult mai gustos cu pulpe, dar acum nu am avut)
- 5 linguri de apă
pus capac
la cuptor 3/8 pentru 45 de minute
scos, dat capac jos, pus sos de roșii ca aici (dar și cu ceva bucățele de roșii lăsate mai mari)
iar la cuptor fără capac încă 15 minute
De data asta am lăsat o oră la cuptor și am servit sosul de roșii separat. Eram foarte răcită și am vrut să mănânc cu sos de smântână ca aici, doar că am pus muuuuuult mai mult usturoi. Spre disperarea soțului.
Cam atât.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu