![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7BINTFhZk_8nmfnxg4wx94FjPB99R89R7clf-pNEqgQk0-BhGehx0giBV-Zdm61XnuQ7Zd7K_oTbNBROTgyPkrIZpqKVPRoc6eTHlWbTUPTds8XYENaVCgS2YTMo-wGl93EP9yENIzUpv/s200/00+DSC09387.jpg)
Absolut nimic spectaculos.
O bucată de pulpă de vită (cam 200 gr avea) a aterizat în 1,5l de apă și o linguriță de sare.
Din ceea ce se vede în poza aceasta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlOuidMAgpw5TQcdeTohOuM8N31IoZFK2uGXh2KPUstyMOmmfy0rfeSp6DDMpqgHmMfJbaHdogOSf05mktm1048YIl7ncHydnDFjWYcXTEn294FWVMKawJExwnK32fCeVOEnkVr2v7hD1z/s200/01+DSC09362.jpg)
am tăiat cubulețe ceapa, morcovul, țelina, păstârnacul și ardeiul și le-am pus la călit în două linguri de ulei.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9mWtS5LhAarmna5xtLfqGmRr2ZoJLmfE-TJlRc00W2h9LSIkFoW2RgYQHpSoV06rgSRtmroCDeJctz3YVFLxPbtN52dzKqAJMWF54SH0uyJvYF4Cx_9MKyulSPv5B3Y8VUn2YGSVyY09m/s200/02+DSC09364.jpg)
Am tăiat cuburi cartofii și dovlecelul și le-am adăugat. Încă vreo 20 de minute.
În același timp, am decojit și am tăiat cubulețe roșia. Am pus-o la fiert cu 500 ml de borș, cu sare, piper și puțin leuștean tocat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMjKVEpePtil-mhcrM5GY3TfIhXbEYOGQ2atG3poXCP7Tx440QvpYnSOmiWX3FIc1BTyTYuOvmTNdL1iSmShtSi_pibb9CWGaIl_PUPkfJ-QJuL6CaASuf0WYvSaCP6bbWEr-ue-xmCE5M/s200/03+DSC09365.jpg)
Am bătut bine un ou.
După cele 20 de minute de la adăugarea cartofilor, si borșul fiersese. L-am turnat în ciorbă, am lăsat oul să curgă în fir subțire în oală și am amestecat. Am stins ochiul. Am pus deasupra leuștean tocat. Asta e tot!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1mwdxXDCgIkSbXKXyeLD-bhHBawJhaedoviGVCrfPEi53E_tO1tLUgfSv_xpdAPmQhBm_kbz9LQiYdsUV94_pCJ-99MZFTUZcHSoIi4hM7GgvJqXJP20SSfjKFDkM17WpM3mGzQ3c15kN/s200/04+DSC09369.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu