![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJMn96BZgNOiQrcYQBXFLlV2joii9JdXeY2TPiViU3KGBUwWyIx2jsV2INXHnlBoY2H8JeVNZAPn7ttBldmD7zYWYheJIwbgXhRCb7J4AlA_gfBdywMifuDjPnMM3e9L9_GgYmjJR_piNM/s200/5.jpg)
Un blat de tort la care muncesc circa 10 minute.
Aprind cuptorul.
Ung forma cu unt și o tapetez cu făină.
Într-un vas cântăresc:
- 200 gr de făină
- 250 gr de zahăr
- 70 gr de cacao
- 1 plic praf de copt
- un praf de sare
și le amestec bine între ele.
Iar în altul cântăresc (pe cântar, nu măsor la mililitri):
Iar în altul cântăresc (pe cântar, nu măsor la mililitri):
- 450 gr de lapte
- 35 gr ulei
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8Dh6IkFRe5TSXUusKgYzu4_pZ_51m4IHbhjHepIUSoxZ000qmqw_rxQL4uTWNy_Xvryt2VX-VGGkcTwCvHOze2DnqpIU3DGBZeFsgffjX_ax3izPZQTbaRRD9Tx0xTgBNwXhbRvRQxdd2/s200/1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEil5Q6RMOTWsgSA35KdcWs6EiPyxbFK16OjOBuLTV-vDfsdwI9DrnNV9aR01ENPVmU2f7PPybg9waw9HefI63SOfNbl8AziG91zpvEDkEYL8LgN2rceYOXvaP20rgm0D2-vG-5R3aWY4zvB/s200/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikLI-nH5b0IAnxqwQboVP4Xm0BDxV46VJQKhu8Ye4kpmZIEw8pNTlernyMmqroe7FtFA7HMKgBwgBDuX1J93bImzCKFqrGWWtQ6mafgBmFWzLd06yKufcaYypxvTD9tRLVJpvCXnd66AKM/s200/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhytSgivk3JiiPEmg536Ru9ok2DLiDDAuVakNIunWGeGUoBK71OaHQ03McmmppaQTfm5kFo060hbGJ1t7Va0jig9cPDdDZIwnXliT5cV37gmndGFQEEb1HwXcekb8hqmQbbsn-ZTXovku0p/s200/4.jpg)
În formă rotundă: aici.
În formă de inimă: aici.
Se taie ușor. Nu l-am însiropat niciodată, oricare ar fi fost combinația în care l-am folosit.
Sursa: aici.
4 comentarii:
E interesanta reteta asta de blat, am notat-o, o voi incerca si eu. Multumesc!
Spor!
Mie mi se pare o variantă de criză foarte foarte bună.
Am făcut de cel puţin 3 ori blatul până acum şi nu am dat greş niciodată cu el.
fără nici un ou ?
Buna dimineata! da, fara nici un ou :)
Trimiteți un comentariu