
Un blat de tort la care muncesc circa 10 minute.
Aprind cuptorul.
Ung forma cu unt și o tapetez cu făină.
Într-un vas cântăresc:
- 200 gr de făină
- 250 gr de zahăr
- 70 gr de cacao
- 1 plic praf de copt
- un praf de sare
și le amestec bine între ele.
Iar în altul cântăresc (pe cântar, nu măsor la mililitri):
Iar în altul cântăresc (pe cântar, nu măsor la mililitri):
- 450 gr de lapte
- 35 gr ulei




În formă rotundă: aici.
În formă de inimă: aici.
Se taie ușor. Nu l-am însiropat niciodată, oricare ar fi fost combinația în care l-am folosit.
Sursa: aici.
4 comentarii:
E interesanta reteta asta de blat, am notat-o, o voi incerca si eu. Multumesc!
Spor!
Mie mi se pare o variantă de criză foarte foarte bună.
Am făcut de cel puţin 3 ori blatul până acum şi nu am dat greş niciodată cu el.
fără nici un ou ?
Buna dimineata! da, fara nici un ou :)
Trimiteți un comentariu