![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh37iO_uAeL_BRjcDaBT_fmYKqimGtvl8SRYZqWeqLVSga2v627_X7vBm8MQ3pDMxpk8sV9PikRlZwMq6KIo3KOtXqUFwHs6s3t5yToHSHSdkXtullH2rHP7GKJeH5ruT7wk97ALAPvWI/s200/3.jpg)
Din:
80 gr unt
30 gr făină (o lingură cu vârf)
300 ml lapte
sare
piper
verdeață tocată (aici am folosit pătrunjel)
Am pus untul la topit. L-am ajutat, amestecând mereu, astfel încât să nu apuce să se încingă prea tare.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLYggeemGnOeXo6UjnfQuCUg2QjLEWmMS8nJutzLlTei6qfO5GfBA-KF7IBsRWO0cgIbkZ1wKCC7us6ub9wSMTA3Un1SCoRliLa-HMsrcjzxMAKhEfFXN3lW2qeVK76f-TQubQV1KEozY/s200/1.jpg)
Am pus făina. Am omogenizat repede.
Am început să pun câte puțin lapte, amestecând repede, să nu se formeze cocoloașe.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1HOCEENCpLBkS-ZuQ35n2ZNMgcEZ9YMx7_uQqIhKVFHo4R8BPQ6QtB_cffWQUU2XizwXQTVRCl-Jcnfv2OFQcaQgII3VhuA-we16QXChjZjHabcExOgXzD5gY5yu3vK1F0ltmv8_hHWI/s200/2.jpg)
După ce am încorporat tot laptele, amestecând încontinuu, când a dat semne că începe să se îngroașe, am pus sare, piper și verdeața.
Și gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu