![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheOgzLpe3XFhqUb1rcMMyuxPsdqreSPpNYFLjeD7tcXHWuIdE7QhOmWL9-DC0MH8OMEFRR-j7v70DjsDt1D5i3tdr6p6JtUIfgSWMxdYPz9ZoftKELhDlFTLVllQIsCSQBZJAw7KS3fHk/s200/3.jpg)
Odiseea Tortului Tiramisu cu ciocolată continuă cu ... crema. Şi aceasta în cantităţi pe măsura blatului. La jumătate de blat - jumătate din cremă.
Este una din cele mai uşor de preparat creme făcute de mine vreodată.
Am folosit:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM19eZeso2_7NKr3HI-bTXgphfr-7rwh71VdagDuWQBeGr4uI9nwOkqhyphenhyphenBKpAda3mjkik1SjOogZODCfbqot24hXZQ9n2QgJHe5XRCO5dAq6VF_uUjjObNa7GBDN7iPQPqoeKFw3eb0hg/s200/1.jpg)
- 500 ml frişcă lichidă
- 250 gr mascarpone
- 50 ml lichior de cafea
- 2 pliculeţe zahăr vanilat Bourbon
- picături de ciocolată
Am bătut frişca băţ.
Am adăugat toate celelalte ingrediente (mai puţin picăturile de ciocolată).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Y4bQ5nmcgtBGCKIAov1Ixest19JBniI2UozmtzOorGrrsd8gbdwkdFTYUfl5vfmk1MEEjXQnkarYiJUg2AxaZ_RJ1H-bDjr50BsmOtoPf5PbCoVmeE8uxW0Caq1h9RIY_fUHpKiBlUA/s200/2.jpg)
Asta e.
Sursa: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu