Cu ce ne-am hrănit noi azi la prânz?
(Să o zic cu mândrie? Cu rușinare? Cu regret? (nu, ultima nu). Mă mai gândesc până la sfârșitul postării).
Cu JUNK FOOD home made :)).
Adică, mai pe scurt cu asta:
Compus din astea:
și din ăștia:
Pe aceștia din urmă îi pregătisem de aseară din două bucăți mari de piept de pui de țară.
Am călit o ceapă maaare în foarte puțin ulei și am lăsat-o la răcit.
Am tăiat puiul bucățele și le-am pus la robot (am montat cuțitul metalic pentru carne).
Am adăugat ceapa călită, un ou, 4-5 căței de usturoi (trecuți prin presă), un sfert de gogoșar roșu, sare (1 linguriță), piper, cimbru, pătrunjel verde și am dat drumul la măcel.
Apoi am format burgerii și i-am ambalat individual în folie alimentară.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeDco5X8fNk8DRub2AJ5sTsqxTrmDKxy70a7hMqpjzyAj_qJGFAX0Y__OckuuHX7dQ4eepH493Ofy-JUqa81vy2kJBMdkDeLkMBKYLIMqsieH5oCGeKUOTO9KocKZpm7-_doQjXVr4ZM4/s320/5.jpg)
La frigider cu ei.
Azi la prânz, adunându-ne târziu pe la casele noastre, doar am prăjit niște cartofi și între timp am copt și burgerii 10 minute la grill-ul electric (se fac simultan pe ambele părți).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYve1O97WqiE89WqAmAc_IRYX2IcWC7vXYPheKdYBprYf0ZUXJ9IysRBCbZhUXRaDDlq8mDXucQHG58qGFrpGfIf7cXN1kQh2jY5aJtzNM-_ITtB7NdZ1NrPbHzcyb4A2jrOEZ7IXliDQ/s320/4.jpg)
A fost foarte foarte bun!
Și m-am și hotărât: cu mândrie rămâne, că facem asta o dată la 2-3 luni :).
(Să o zic cu mândrie? Cu rușinare? Cu regret? (nu, ultima nu). Mă mai gândesc până la sfârșitul postării).
Cu JUNK FOOD home made :)).
Adică, mai pe scurt cu asta:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuDli6z1Vs3nfSWlaikBpbG9_56qtudDcfP8oRi3svO9e31bRRvjXaEShgU8uhhJR9FyQD8GGK802SrdZhyphenhyphenC5J7R1PaJ4U8kwnODKaZc9wVr9FDC4a7YNYGW1KMTNRkDdAyzwDK_gPgW0/s320/1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0ATTS8o0kMB5UTNuVO_26woXFMW_C1y5RWFgPahm6LFLnbwMzx52jPwccjmd0rk5CAcEFHGUUBaT0WFtkWOs87PhC3YFX6NceuzZgg6ueCbdljxtRLawNR9yJYMRv-r6jJZeB8rkWDdg/s320/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC8G4vfR-iJQQKfyddy3Pep3h9IPwuGiVe4cbCuhjC5co4PNpf56-euSbOQiSEil3HbTlaBciZZjJlOyVMewCyvyqzhGZT0v7HGV2bVc_moDLICtGMlvoPN4a9RyKlrpoaxTFT3PBtQbM/s320/2.jpg)
Am călit o ceapă maaare în foarte puțin ulei și am lăsat-o la răcit.
Am tăiat puiul bucățele și le-am pus la robot (am montat cuțitul metalic pentru carne).
Am adăugat ceapa călită, un ou, 4-5 căței de usturoi (trecuți prin presă), un sfert de gogoșar roșu, sare (1 linguriță), piper, cimbru, pătrunjel verde și am dat drumul la măcel.
Apoi am format burgerii și i-am ambalat individual în folie alimentară.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeDco5X8fNk8DRub2AJ5sTsqxTrmDKxy70a7hMqpjzyAj_qJGFAX0Y__OckuuHX7dQ4eepH493Ofy-JUqa81vy2kJBMdkDeLkMBKYLIMqsieH5oCGeKUOTO9KocKZpm7-_doQjXVr4ZM4/s320/5.jpg)
La frigider cu ei.
Azi la prânz, adunându-ne târziu pe la casele noastre, doar am prăjit niște cartofi și între timp am copt și burgerii 10 minute la grill-ul electric (se fac simultan pe ambele părți).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYve1O97WqiE89WqAmAc_IRYX2IcWC7vXYPheKdYBprYf0ZUXJ9IysRBCbZhUXRaDDlq8mDXucQHG58qGFrpGfIf7cXN1kQh2jY5aJtzNM-_ITtB7NdZ1NrPbHzcyb4A2jrOEZ7IXliDQ/s320/4.jpg)
A fost foarte foarte bun!
Și m-am și hotărât: cu mândrie rămâne, că facem asta o dată la 2-3 luni :).
2 comentarii:
Vai de silueta mea... Dar ce sa fac daca arata atat de bine. In weekend fac si eu! Silueta sa mai astepte... de luni incolo ma gandesc la ea :D
Doina, o dată la 2 luni nu se pune :).
Baftă şi spor!
Trimiteți un comentariu