![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiN2-bI1spRAGSrXsjmtl4dhfb6eSjLfklquXVj0qjFm0HySKYFIlfZhWv7R4iE1IcBDQN5iyUzGXQat5QeHsZ_BMlP_D-AGl5TpMC9yvyaF93bGrPHfhyBTEdfXGrjbWoHz9nOzLOOtQ/s200/DSC08139.jpg)
Mi se pare o găselniţă interesantă.
Cu asta am pornit pe masă:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5G5LP2zXfmeLk4Bu0Ft9FcO953pQVZ9OJEFN6wSWxAsfZ52_RGp5SKcxHPpL9JNqReglxBLEW0ayveL4uf_yxHmcQV8qvVs3CdnaaBP1mbeGJGNGs5vm0h6jRdpWg667GgAJDkmjcZdM/s200/DSC08129.jpg)
- o jumătate de piept de pui, pe care l-am tocat
- caşcaval
- 1 ou
- condiment pentru pui
- Crocant pui
dar repede mi-am dat seama că mai am nevoie de unele chestii:
- puţină făină (ca să pot lucra cu puiul)
- 2 linguri de lapte, adăugate la oul bătut bine, ca să îl sporească
- scobitori
Aşaaaaa...
Etapele de lucru:
- condimentat puiul
- tăiat caşcavalul în bastoane
- înfipt scobitoare
- învelit în carne bine bine (cu ajutor de făină)
- dat prin ou
- dat prin Crocant pui
Asta este cu ce m-am ales:
Le-am pus la perpelit în uleiul încins pe toate părţile.
Le-am scos pe hârtie absorbantă.
Le-am alăturat unor ardei cu pastă de brânză la cuptor.
Sursa reţetei: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu