- 110 gr unt la temperatura camerei
- 110 gr zahăr
- 130 gr făină
- 10 gr cacao
- 2 ouă
- 1 fiolă esență de rom
- 2 lingurițe rase cu praf de copt
- un praf de sare
În poză: ingrediente pentru 2 porții.
Am pus toate ingredientele într-un castron, am băgat mixerul până s-au omogenizat bine și gata!
Am distribuit uniform aluatul în 24 de hârtiuțe pentru muffins.
Mi-am zis eu că astea merg cu dulceață de cireșe (mai aveam puțină într-un borcan) și cu dulceață de prune.
Am pus deasupra fiecărui muffin câte o linguriță.
La prima tavă care a intrat în cuptor am lăsat ulceața așa. Fiind mai lichidă și mai ușoară decât cea de gutui, a rămas deasupra, iar o parte chiar a curs pe tavă. Câh!
La a două tavă, m-am jucat cu un pai și am adus aluat peste dulceață.
Astea au ieșit super!
Sunt în prima fotografie :).
Și secțiune:
Am pus toate ingredientele într-un castron, am băgat mixerul până s-au omogenizat bine și gata!
Am distribuit uniform aluatul în 24 de hârtiuțe pentru muffins.
Mi-am zis eu că astea merg cu dulceață de cireșe (mai aveam puțină într-un borcan) și cu dulceață de prune.
Am pus deasupra fiecărui muffin câte o linguriță.
La prima tavă care a intrat în cuptor am lăsat ulceața așa. Fiind mai lichidă și mai ușoară decât cea de gutui, a rămas deasupra, iar o parte chiar a curs pe tavă. Câh!
La a două tavă, m-am jucat cu un pai și am adus aluat peste dulceață.
Astea au ieșit super!
Sunt în prima fotografie :).
Și secțiune:
4 comentarii:
Multumim pt retetea! Ti-au iesit ft aratoase..mie asa mi se pare ;) Te asteapta si un premiu la mine pe blog ;)
La multi ani, sa-ti traiasca dragalasha si tot ce va doriti:)
Ruxi, multumesc mult atat pentru aprecieri cat si pentru premiu.
Este primul meu premiu :).
Alexandra, multumim mult!
Trimiteți un comentariu