![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNXLMBckoTnEpuVmQW_CgCnKuS0Wb00Gp7qL1_mZhzmm6FgXOiJ21LhaDcOApvZeCNiZbk6qgBd845-OYX3H1K_7MybPfKLw3_-L7tDE1vA0C0Bq1X0nmfnhivoWy-IdMFdJDEb9LVGqs/s200/11.jpg)
Blat negresă - tăiat în două.
Mousse de portocale - o porție.
Am însiropat blatul cu suc proaspăt de portocale. Lăsat cam o jumătate de oră înainte de a pune crema. Pentru a se îmbiba ca un burete.
Mousse-ul acesta necesită 2-3 ore la frigider pentru a se întări corespunzător. Abia după aceea am pus capacul de blat, însiropat și el. Din cauză că blatul nu s-a păstrat uniform la suprafață am retezat moțul.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIMqQl7H-h2fRHRhbqp6U0xLCCfTTTK2X8J6rDKAIEUIgG4K0yFHj8N7FthsF1a0CrJLlTXPnxBDhkuw1UGTohR80ZZglurZLfgEydvkyRx7iwmTsg3WrRcfflYkFNv6HH4CXAejjDSCM/s200/10.jpg)
Din cauză de criză de timp l-am ornat cu multă frișcă și cu bastonașe minuscule colorate.
Iată și o secțiune:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjA4tpshkEbPjZYNEpyfHOXnGYRy1RmRH8r2z7nyu45WoKQQa9HUDqW180tOWnyqWqd7mmEBOpDNArdl1Ucg5zoccfSwaSXyx4KrNYgNIcPtlt33yCl9PUFlprRLCZ0A3ohyDG04kgxZRo/s200/12.jpg)
Mousse de portocale - o porție.
Am însiropat blatul cu suc proaspăt de portocale. Lăsat cam o jumătate de oră înainte de a pune crema. Pentru a se îmbiba ca un burete.
Mousse-ul acesta necesită 2-3 ore la frigider pentru a se întări corespunzător. Abia după aceea am pus capacul de blat, însiropat și el. Din cauză că blatul nu s-a păstrat uniform la suprafață am retezat moțul.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIMqQl7H-h2fRHRhbqp6U0xLCCfTTTK2X8J6rDKAIEUIgG4K0yFHj8N7FthsF1a0CrJLlTXPnxBDhkuw1UGTohR80ZZglurZLfgEydvkyRx7iwmTsg3WrRcfflYkFNv6HH4CXAejjDSCM/s200/10.jpg)
Din cauză de criză de timp l-am ornat cu multă frișcă și cu bastonașe minuscule colorate.
Iată și o secțiune:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjA4tpshkEbPjZYNEpyfHOXnGYRy1RmRH8r2z7nyu45WoKQQa9HUDqW180tOWnyqWqd7mmEBOpDNArdl1Ucg5zoccfSwaSXyx4KrNYgNIcPtlt33yCl9PUFlprRLCZ0A3ohyDG04kgxZRo/s200/12.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu