- 250 ml suc proaspăt stors (și strecurat) de portocale
- 1 lingură cu vârf amidon
- 4 linguri rase zahăr
- 2 lingurițe de gelatină
- 30 ml apă rece
- 200 ml frișcă Hulala
Am pus apa rece peste gelatină, ca să se hidrateze.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-1JRVNd6_46v6zOCZakNkoX9iM9xXAxCytCF2Q5Tf-IfCQpSKqDCIod2F29fQUXWYoQYAzoLgfdiBaTEEdQ3H7FXyTkKnZQaPb2bXMrEM9nXfCibsk-Arnq8xiqQRZ7mCNo8oz-aDE0U/s200/8.jpg)
Sucul de portocale, amidonul și zahărul au aterizat într-o crăticioară pe foc mic până s-a îngroșat.
Am luat de pe foc și am adăugat gelatina imediat, amestecând energic într-u topirea celei din urmă :).
Am lăsat la răcit.
Am bătut frișca băț, până s-au format bulgărași.
Am adăugat amestecul cu portocale și am mixat bine.
Sursa: aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu