Adică de la o poftă nebună de mâncare cu mazăre și muuuult mărar alături de conopida murată ... Minunat!
DAR...Ce carne să pun eu în mazăre? Aha! Am o bucată de carne de vită în congelator!
DAR...Bucata e prea mare! Ce fac cu restul? Hmmm o salată boeuf ar mergeeee.
DAR...Ce mă fac cu maioneza care îmi rămâne (că eu doar pe asta știu să o
fac și e prea multă pentru câtă salată fac eu de obicei). E păcat să o
arunc. Nu ține prea mult la frigider. Tot în congelator mai aveam vinete
coapte astă toamna. Am scos și un pachet din ăsta.
ȘI ACUM dacă tot fierb carne și legume supa cu găluște e pe 3 sferturi gata. Că Natalia e foarte prietena cu găluștele...
Și uite așa ne-am ales cu un meniu foarte diversificat în acest sfârșit de săptămână:
- Supă cu galuște de griș
- Mazăre cu vită (făcută după modelul rețetei de aici)
- Salată boeuf
- Salată de vinete
- Prăjitura Krantz (asta e bonus de ieri :), vă povestesc data viitoare)
Un comentariu:
Super! :) Si mie mi se mai intampla sa ma aleg cu mai multe feluri de mancare decat planificat :D
Trimiteți un comentariu